Vill du hålla koll på hur du rör dig?

Fick tips av Malin om den här sidan där man kan hålla koll på sin träning, sin kost och sina mått. Man väljer själv hur mycket man vill registrera och hur många funktioner man vill använda. Jg tycker det är ett rätt bra sätt att få översikt och koll på vad jag faktiskt gör. Vill ju försöka få det här att funka nu och inte bara ge upp när det tar emot. Man kan också välja att följa sina vänner som använder sidan också och därmed peppa varandra och få lite press av att andra ser vad man gör, och framförallt, inte gör.Kommer ha 7 veckors VFU i Tranås med långa dagar nu snart men målet då är 2 träningsdagar i veckan. När jag jag inte har VFU är målet 3.

Ikväll är det dags för 60 minuter skivstång viket ska bli kul!

En dag i Stockholm

Idag har jag varit i Stockholm. Började med fika med min underbara mormor. Vidare åkte vi till en konstutställning med tavlor som morfars bror målade när han levde. Verkligen jättefina! Där mötte vi upp mina mostrar med män, kusin och mamma. Träffar släkten väldigt sällan och det är kul att det blir av ibland!

En trevlig middag hos moster senare sitter jag återigen på tåget hem och känner mig nöjd med dagen!

Ta det lugnt ni som är ute och kalasar ikväll allihop! Det är svinkallt och så lätt hänt att man förfryser sig. Jag tänker fortsätta hålla mig inne och nog sova rätt snart.

Puss och Kram!

Dagens avklarade

- Gick upp 05.40.
- Föreläsning Norrköping 8-10.
- Hem och laga mat och matlådor.
- Klippa klor på Kezo.
- Plocka undan och dammsuga.
- Gå en långpromenad i rydskogen. I djup snö.
- Åka till Friskis & Svettis och köra gympa medel en timme.
- Bli glad för alla grattisar för examensarbetet! tack!
- Bli rastlös... Vad nu?

Imorn ska jag till Stockholm och hälsa på mormor, morfar och mostrar!

jag ser dig.. precis som du är och jag gillar det jag ser..


Wohooo!!

Igår kom det. Mailet från examinatorn. Resultatet var VG-!! Det där minuset är det ju ingen som ser ändå så vi är glada som för ett VG!! Ett VG på examensarbetet är awesome (för att citera en vis man)!!!

Ja, nu har jag ju typ en lärarexamen när detta registrerats. Jag är lärare för de lägre åldrarna! Dags att permanenta sig och köpa fotriktiga skor från ecco?

Ett litet tips!

Min lillebror har idag skrivit ett bra och lättförstått inlägg här om träning och återhämtning. För er som tränar mycket, eller för er som tränar era hundar eller hästar kan det vara en bra tankeställare! Allt fokus ligger ofta på träning och kanske glömmer vi ofta bort att vi måste återhämta oss och våra djur.

Jag tränar ju inte på långa vägar så mycket så för mig kommer ju vilan in naturligt.. haha!

Typiskt obra

Första gången jag vaknade inatt var klockan 2. Då skrek någon rakt ut jättelänge nedanför. Snacka om att bli rädd. Jag vaknade med hjärtat i halsgropen och började springa runt här inne innan jag vaknade helt och gick och lade mig och undrade vad som hänt. Det vet jag fortfarande inte.

Andra gången jag vaknade var när väckarklockan ringde. Då var klockan kvart i sju och jag undrade vad tusan jag tänkte på när jag satte klockan? Min buss gick ju strax efter sju från campus?? Alltså sitter jag hemma nu. Är glad över att vi bara hade två introtimmar där Julia kan ta information, men bitter över att jag redan andra dagen försover mig. Bättring Ida!

Igår var jag ch Julia på skivstång / konditionspass på Friskis. Passet var lika bra som förra veckan och idag är jag härligt mör i kroppen! Förra veckan tränade vi bara två gånger. Den här veckan ska det blir tre igen!

The new me

Ja, jag lovade ju en bild. Jag lovade inte kvalitet på bild, så det får ni inte. Ni får den klassiska den-här-har-jar-tagit-i-badrummet-för-där-finns-spegel-bilden. Men här är det. Håret. I ny tappning.


Någon form av vardag

Idag börjar vårens kurs. Mot Norrköping bär det av för kursintro. Vi får hoppas det blir bra trots känslan av att det kanske inte blir så. Ett som är säkert är i alla fall att det är på tiden att sätta igång och göra något vettigt om dagarna!

Vi har ju jobbat med examensarbetet nu i två veckor. Först opponering och sen kompettering. Inget av det har tagit särskilt lång tid. Vi har alltså slöat en del. Så lite vardag och rutiner skadar nog inte någon i detta läge.

Apropå inget alls. Igår blev jag brunett! Ska fixa bild till ikväll hoppas jag!

Överlämnande av pärm, nu är jag fri!

Har precis varit uppe på campus och lämnat över Medlemsansvarigpärmen till min efterträdare. Nu är jag officiellt gammal avdankad styrelsemedlem i Lärarsektionens styrelse. Eller ja, skiftet har ju inte varit än, men nu har jag inga åtaganden kvar. Det känns sjuuukt skönt!

Året har varit helt ok. Dock borde jag nog egentligen låtit bli. SOF2009 tog så sjukt mycket tid och prioriteten låg helt klart där så jag kände inte att jag under våren lade ner så mycket tid på styrelsen som jag borde gjort. Det kändes aldrig tokkul. Nolle-p var kul, men i övrigt kändes det mest som ett nödvändigt ont.

Det är nog bara att inse. Man kan inte engagera sig i hur mycket som helst. Hur gärna man än vill det. Men nu är det gjort och man får se det goda framför det dåliga och säga tack för ett bra år Styrelsen 2009!

även styrelseåret har sina goda stunder..!


Agilityträning

Efter en trevlig fika på stan med Memo, Malin, Julia, Maria och Kristin åkte jag hem och sov en liten stund. Det var skönt! Hedvig hade ringt innan och frågat om vi skulle åka till hundungdom och träna agility. Ja, visst!

Där ute finns hindrena inomhus på vintern. Det är ganska trångt och många träpelare i lokalen. Men bättre än utomhus! Vi satte ut ett litet U med två raksträckor. En lite trixig slalomingång och raksträcksträning.

Det var lite halt på mattan men Kezo gick ändå ganska bra med tanke på förutsättningarna. Kan inte säga att det blev tokseriös träning, men han fick jobba framåt och suga på hinder och gick helt ok! Fick skäll av Anna under julen för att jag vrider mig mot honom när han ska springa framåt så nu tänkte jag på att räta upp kroppen och jag tyckte det hjälpte! Han drog framåt riktigt bra idag!

Ett litet pass blev det men det var skönt att komma iväg och göra något med jycken. All träning är bättre än ingen träning!

Man ser när man tittar på kort att jag riktar kroppen mot honom, vilket ju borde förstärka hans dragningskraft mot mig.. ibland tänker man inte på hur man ser ut. Nyttigt att titta på varann!


2 gånger [hg]

I fredags kom Malin hit. Så himla kul att träffa henne igen! Hon, jag, Julia och Maria hade ost och vinkväll i min korridor. Snackade skit och hade allmänt trevligt! Lite fler folk ramlade in och det blev en väldigt trevlig kväll rakt igenom.

Som sig bör gick vi vidare till [hg] sen där vi dansade, skrattade och umgicks med folk till stället stängde och vi fick lov att bege oss hemåt. En jätterolig kväll var det. Tack söta flickor för den!

Igår åt vi mat på stan under dagen och jag skrattade nog nästan ännu mer då. Humöret var riktigt bra under dagen! Så när Julia och Kinell undrade om jag vile joina dom för en öl hos Kinell och vidare utgång till [hg] tänkte jag att jag lika gärna kunde titta förbi.

En väldigt lustig kväll blev det där inget var som det brukar. Konstigt folk på [hg]. En dunderlång kö in så vi frös fötterna av oss i över en halvtimme medan vi trängdes med andra i den långa kön. Ja, lustig är nog ända ordet kan jag använda för att beskriva kvällen. Lustig.

Nu ska jag snart ner på stan igen och fika med Malin och de andra. Hon åker igen idag vilket är tråkigt. Men så är det och så måste det bli!

Vikarien Ida

Igår fick jag rycka in och vikariera i klass 4A i Tranås. Min gamla VFU-klass som jag även vikarierat en del hos förut. Det var kul att komma dit igen och känns skönt att hålla det hela i trim inför framtiden. Snart förväntas jag ju vara färdig och ja, då ska jag ju greja det där på alldeles egen hand.

Det är läskigt att tänka på en framtid som färdig lärare. Men spännande. Ju mer jag är ute själv desto roligare tycker jag det är. Även om vi ibland är oeniga om hur dagen ska framskridas, jag och eleverna, så brukar vi oftast efter ett tag hamna på en nivå som vi tycker är ganska bra. Någon form av rytm och fason blir det. Det ska nog gå bra det här!

Fler bilder från dagen

Fick lite bilder av Julia nu som jag måste lägga upp.. Hon har en mycket bättre kamera än mig och tar jättefina bilder!

världens finaste Jonnabus!som sagt..och världens finaste collie..

Alla bilder är tagna av Julia Fyhrman!

En skön tur med hundarna

Idag lämnad jag och Julia in examensarbetet för, förhoppningsvis, sista gången! Så skönt så! Jag hade med hundarna till campus så direkt efteråt drog vi till vallamassivet och vidare till vallaskogen för en skön långpromenad. Det uppskaddade både vi och hundarna. Lagom kallt, snö, ingen nederbörd. Kunde varit mer sol dock, men man kan ju inte få allt!

 

 


Dåligt väder och förhoppningar om en bra helg

Ja, jösses vilket tråkigt väder det är idag! Borde göra något kul med hundarna, men jag är inte alls sugen på att lämna inomhus. Ska snart till tvättstugan, de får väl följa med då så har vi lite snöbollskrig. Det är nog det enda som går att göra i ett snökaos?

Har precis planerat helgen lite. Malin kommer hit från Kalmar och fredagen kommer bestå i ost- och vinkväll hos mig med vänner för vidare utgång till [hg]. Var länge sen jag var ute och dansade. Det ska bli kul!

Jag och Malin


Apropå dans ska jag och Julia på danspass på Friskis ikväll. Det var en annan instruktör ikväll och hoppas hennes rörelser är lite mer strukturerade. De skulle tydligen vara det enligt de som gått på hennes pass tidigare. Så håll tummarna för att jag i alla fall gör några rörelser åt samma håll som de andra!

Vilket grymt pass!

Är precis hemkommer från ett kombinerat skivstång- konditionspass på Friskis. Vad härligt sjukt jobbigt det var! 70 minuter utan vila. Först ren styrka med skivstång sen en avslutande kvart med kondition. Bara en kvart? tänker ni nu. Men det var explosiva övningar i full fart. Hopp och studs och tempo tempo tempo. Efter ett långt fyspass. Jobbigt!

Det som är så bra med att gå pass tycker jag är att även om man är trött som en bäver så kör man stenhårt ändå eftersom hela salen är full med andra som också kör, fast dom är lika trötta dom. Sen har man utöver det en instruktör som pushar och pressar liite mer än man orkar själv. Ja jösses, idag kände vi att vi levde!

I sommar kommer jag susa fram på agilitytävlingarna!

Till Sofi

Sofi har varit lite nere ett tag. Negativa tankar i bloggen och lite ledsam. Är det inte då man behöver vänner? Dessvärre bor hon ju på en liten udde vid namn Spanien. Så jag ger henne den här!

puss till dig Sofi!


Lite småplock och framtidsdrömmar

Fick ett ryck imorse och började småröja lite här hemma. Slänga saker. Packa ihop saker som inte behövde vara framme och slänga kläder i tvätten. Är skönt att få sånt gjort, men tråkigt när det ändå inte ser mer rymligt ut hemma för det.

Jag har nog aldrig längtat så mycket efter en egen lägenhet som nu. Jag bara MÅSTE få ett jobb när jag är färdig så att jag har råd att skaffa en lägenhet större än detta rum. Det är läskigt med jobbsökande. Finns inte många att söka, framförallt inte där jag vill bo. Vi får hoppas det löser sig, har ju en termin kvar!

hamngatan i Hjo, ser mysigt ut vid vattnet va?


Lite hundnörderier

Har precis anmält till en agilitytävling i Örebro i mars. 6 mars ska vi klämma in oss 3 personer, 3 border collies, en collie och en tax i en bil för att sopa banan (ridhuset) på pinnar! Ja, den där sista hoppinnen vore inte fel!

Har också, trots pengabrist, budat hem en furminator på tradera för att få fason på colliens päls. Massa gammalt dött som måste rensas bort nu!

nån som testat?

 


Nu sätter vardagen fart igen

Idag satte jag och Julia igång med korrigeringarna av examensarbetet. Det känns bra och troligen tar det inte så lång tid som vi först trodde. Kom väldigt långt redan idag!

Vi har också beställt lite kurslitteratur för nästa kurs och konstaterade att den verkar rätt trist. Eller vad tror du om "Förskolan i politiken"?

Igår var vi duktiga igen! Var på skivstångspass på Friskis & Svettis och det var jättekul! Lätt att göra passet lagom jobbigt och vi började lite lätt första gången. Nästa gång blir det nog tyngre vikter då man vet mer vad som väntas. Känns skönt att ha kommit igång nu! Imorgon blir det kombinerat skivstång- och konditionspass på 70 minuter.

snart är jag lika vältränad jag?


Drömmar

Jag tror ju inte på att drömmar direkt har någon större betydelse. Visst, man kan drömma om sånt man gjort, men jag försöker aldrig tyda vad drömmar står för. Blir ju bara förvirrad av sånt!

Däremot tänkte jag bara meddela er att jag i natt drömde att jag blev beskjuten tre gånger av någon anledning jag inte minns. Däremot minns jag att jag var iskall när det hände. Jag bara backade in bakom en vägg första gången. Tog upp min egna pistol (??) andra gången och sköt bort kulan som kom flygande med. Tredje gången bara duckade jag kaxigt och lät kulan vin över mitt huvud.

Så jäkla kaxig jag var i drömmen! Det bästa var ju när jag sköt unden kulan med min pistol. Det lär ju vara stört svårt egentligen!

Så nu vet ni det. Jag är kaxig i situationer där jag blir beskjuten.

Då har vi i alla fall startat

Ja, första tävlingen för året är avklarad! Börjar med att säga grattis till Hedvig som var skadad och inte kunde tävla själv och som därför lånade ut Troll till uppfödaren under hopploppet. De vann och Troll är nu uppflyttad till klass två även i hoppklassen!

Kezo då? undrar ni nu. Ja, jag ska inte säga att jag är missnöjd, det är jag inte. Kände redan på banvandringen att det inte riktigt var en bana som passade Kezo, men man måste ju ändå gå ut med inställningen att man sätter den! Han hade en bra inställning, grabben, jobbade riktigt bra framåt och sög på de flesta hinder. Ett trassligt byte från min sida som gjorde att jag "tappade bort honom" inför ett hinder ledde till en vägran. Som alltid slutar jag jobba stenhårt när jag vet att jag ändå inte nollar vilket ledde till ännu en vägran vid en tunnel. Jag VET ju att han har dåligt hindersug vid tunnlar och måste visa noga där. Måste träna hindersug, helt klart. Främst på tunnlar!Vi har ju klarat det förut, klart vi kommer göra det i år!

Även om vi inte nollade idag känner jag ändå att det finns där. När vi kommit igång ordentligt med träningen igen ska vi fixa den där sista pinnen i hoppklassen! Det ska vi! Fick beröm av en annan förare för att jag har en snabb långhårig collie, sånt känns ju alltid kul!

Bloggtips

Jag läser en och annan blogg. Ett kul sätt att fördriva tiden när det inte går nåt kul på teve. Jag laddar ju inte hem något så måste förlita mig på det som teve sänder. inte alltid nåt som lockar mig där.

Tänkte jag kunde dela med mig lite av vad jag läser!

Jag börjar med det nyaste tillskottet. En blogg jag nyligen hittat men som jag genast föll för. Mitt i allt det hemska lyckas det ändå bli fint och glädjefyllt! Läs den!

1. http://www.hejaabbe.com/

Fortsätter med en tjej med humor. Hon skriver det som faller henne in och det händer titt som tätt att jag skrattar så jag nästan kissar på mig!

2. http://knivlisa.blogg.se/

Den tredje bloggen är också ganska ny läsning för mig. Det är mysigt, lättsamt och småroligt. För oss som för länge sedan ledsnat på dagens outfit och blekmedel livar det upp!

3. http://egoinas.se

Men om man, trots att man ledsnat på alla bloggtjejer med nya kläder varje dag och en pose hit och en pose dit, ändå är lite smånyfiken på vad som händer dessa tjejer kan man kika in på denna blogg. Skvaller och snaskiga detaljer om Kissie, Dessie, Pissie och tjejerna. För oss som vill hänga med lite men för allt i världen inte vill bidra till deras statistik. PS. Du vet att jag måste döda dig nu för att jag berättat att jag läser denna iband va?

4. http://hotgossips.blogg.se/

Gillar du bloggskvaller? Men Kissie är inte den du helst vill veta saker om? Ja, det finns lite mer seriösa sidor för sånt också. Denna blogg diskuterar de större bloggarnas inlägg på ett roligt sätt. Man behöver inte läsa alla dessa bloggar för att få sig ett skratt ibland!

5. http://bloggkommentatorerna.se/

Det är från den här senaste bloggen jag oftast ramlar in på nya outforskade sidor. Ibland fastnar jag, oftast gör jag det inte. Tycker utbudet är ganska skralt på bra bloggar..

Sen har jag ju såklart en hel del vänner som bloggar också!

- Malin som lämnat livet i Linköping för ett liv i Kalmar hittar man här - http://lillgurka.webblogg.se/

- Hedvig som blandar hundskriverier med intressanta debattinlägg finns här - http://trolleboll.wordpress.com/

- Lillebror skriver om livet som elitidrottare och datastuderande i USA - http://sportandtechgeek.wordpress.com/

- Fredrik skriver allt möjligt och lite till. Här finns även en tävlingsföljetång - http://fredwurst.blogg.se/

- Sofi skriver om livet i Spanien - http://aventyrpag.blogg.se/

- Karin skriver om livet, viktnedgång, träning och musik/TV - http://kavitha.blogg.se/

- Annie skriver om livet och har även börjat med boktips - http://klanto.blogspot.com/


Hoppas du hittar något läsvärt bland alla länkar här!


Mr Lurv ska debutera för året

Idag ska jag och Kezo tävla för första gången det här året. Klass 1 hopp. Valla ridhus i kväll.

Har ju tränat en gång vilket känns bättre än att inte ha gjort det alls, men känns ändå i osäkraste laget. Men så är det och så får det bli! Roligt ska det vara, det är huvudsaken!Håll gärna en tumme eller två!

En lång dag

Det har hänt massor idag. Är väldigt trött men tänkte ändå lugna er med att berätta att både vår opponering och opponeringen som gjordes på oss gick bra. Vi har en del att fixa på arbetet men det är en naturlig process och själva syftet med att ha en opponering så vi känner ändå oss rätt lyckade och glada över de många bra och fina kommentarer vi ändå fick!

Kom nyss hem efter en sväng på [hg] med mat och ett par öl för att fira att ännu ett steg närmare examen har tagits. Det var en trevlig kväll med trevligt folk även om jag dessvärre blev lite trött mot slutet och valde att gå hem för att sova.

Imorn ska Kezo tävla.

Imorn smäller det

Ja, imorgon ska examensarbetet upp för opponering. Jag och Julia ska också opponera på ett annat arbete. För att känna oss mer säkra på hur det hela går till var vi på en annan opponering idag. Skräckexempel som mer skrämde skiten ur oss!

Opponenten totalsågade arbetet utifrån icke relevanta aspekter och fortsatte såga delar som de som skrivt arbetet redan förklarat trots att examinatorn sagt att det var ok. Hon utgick också ifrån annat material än de använt i sitt arbete och missade helt det konstruktiva i sin kritik och kom med väldigt lite positiva omdömen.

Som en tröst kan vi ju hoppas att det i alla fal inte kan bli sämre för vår del i alla fall. Nu är vi i alla fall förberedda på att det kan bli ett anfall av kraftfull karaktär. På med rustningen helt enkelt!Får vi examensarbetet godkänt kan jag plocka ut en lärarexamen i slutet på januari. Känns sjukt och overkligt. All denna litteratur som plöjts. Alla tentor som skrivits. Ska det ge resultat nu?

Hälsotema idag

Idag har jag rört på mig såhär mycket:

- 1 timmes promenad med Jonna som inte skulle få följa med på agilityträning.
- Agilityträning i Naterstads ridhus med Hedvig och Linnea.
- Ett danspass på Friskis & Svettis.

Promenaden var skön och Carro gick med oss vilket var trevligt! Hon ska läsa i Paris i vår så får passa på att träffa henne nu innan hon ger sig av. Jonna njöt av att vara ensam hund ute och fick vara lös nästan hela tiden i skogen.min söta gammeltant...

Agilityträningen var den första på väldigt länge. Det behövdes. Till en början var Kezo stressig, gapig och ofokuserad precis som han brukar vara efter ett långt uppehåll. Efter ett tag släppte det dock och jag tycker han gick riktigt bra mot slutet. Bra slalomingångar och riktigt hyffsat framåtsug!

Danspasset var roligt, men svårt! Jag och Julia var som tur är inte de enda som tyckte rörelserna var ruggigt svåra utan de flesta dansade runt lite lätt förvirrade större delen av tiden. Jobbigt var det i alla fall och det var ju meningen!

Följ mig

För er som följt med från den gamla eller om du är ny här och gärna vill följa mig på bloglovin gör du det här!

bloglovin


En produktiv dag idag

Idag har vi ingen skola inplanerad. Vi skrev färdigt opponeringen igår vilket känns skönt! Firade med att testa [hg]s nya meny igår kväll med Julia, Linda, Anja, Memo och Tobbe vilken fick godkänt! Riktigt bra mat till riktigt bra pris har de där. Det var en trevlig kväll!

Sitter nu och väntar på att tvätten ska bli färdig i tvättstugan och har småstädat lite hemma. I eftermiddag ska jag iväg och träna agility med Kezo i ridhuset inför tävlingen på lördag och ikväll hoppas jag hinna med ett danspass på Friskis & Svettis med Julia!Det är verkligen vinter i år

Det är kallt. Jag är inte direkt ensam om att konstatera det. Försöker verkligen att inte gnälla, för jag vet att jag skulle gnälla lika mycket om det var varmt och slask och blask. Men kanske är det så att man strävar efter ett mellanting? Svensk som man är, boendes i det lilla landet lagom söker vi snö och 3 minusgrader. Så där härligt lagom och bäst.ingen kan beskylla naturen för att inte göra det bästa av situationen..

Helst av allt vill jag nog ha vår för det mesta. Inte för kallt, inte mygg och flugor, inte mörkt. Våren tror jag är den bästa av årstider. Allt spricker upp och vi får ett hopp om att det ännu en gång kommer en ljus period.

Skulle vi uppskatta våren och allt det fina utan den tråkiga hösten och den kalla vintern? Skulle en ständig vår verkligen göra oss lyckligare? Är det inte kontrasterna som är det vackra och det specialla med att bo här? Fyra årstider, med mer eller mindre charm.

Vad ska jag göra 2010?

En ny blogg kräver nya mål med livet. Ett nytt år lika så. År 2010 började svajjigt, men nya saker väntar och det kommer bli ett förändringens år.

Så vad ska jag göra med året?

- Opponera på examensarbetet och få det godkänt och därmed få en lärarexamen.
- Bredda mig en extra termin för att därmed få behörighet att arbeta även i förskolan.
- Få ett jobb i skola eller förskola.
- Flytta.
- Träna och tävla Kezo i agility så att han kommer upp i hoppklass 2.
- Hålla Jonna igång så att hon fortsätter vara pigg och göra en seniorkontroll under hösten.
- Använda mitt träningskort på Friskis & Svettis som jag skaffade idag.
- Må bra!

Ja, ni ser. Det är stora förändringar på gång i mitt liv och jag ser verkligen fram emot att skaffa mig ett liv som vuxen. Det är nu det börjar..

Mira Ku

Jag känner att jag redan från början här ska berätta för er vem Mira Ku är.

När jag gick gymnasiet fick jag en häst. En liten vit, bockande häst. Hon hette Mira Ku, kallades Mira, och hon var speciell, genomsnäll, mysig och till en början svår för mig att hantera.

Med åren blev både jag och Mira mer samspelta och tillsammans hade vi många fina turer i skogen. Många mysiga kelstunder i boxen och på något vis har den där hästen hängt sig kvar i mitt medvetande.

Efter ungefär fyra år jobbade jag heltid och då räckte inte tiden till längre. Jag hade nyss skaffat en liten hundvalp vid namn Kezo och jag fick välja mellan ett liv med hund, eller ett liv med häst. Valet blev hund och det har jag inte ångrat. Men Mira kommer alltid att vara hästen som hette Mira Ku!Den vackraste hästen..

Följ min blogg med bloglovin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0