8 mars, en dag som alla andra?

Den 8 mars har ju redan varit. Kvinnodagen. Ni kanske undrar varför jag inte firade med påmpa och ståt? Jag som är en genuskämpe. Typ.

Kanske är det just därför? Den 8 mars skrev en stor del av mina manliga vänner på facebook såhär:


"Tisdag 8/3 är alla kvinnors dag! Posta detta om du också är stolt över dina 364 dagar om året!"


Visst känns det sådär kul då? Varför ska vi få en dag om året? Kan inte alla dagar på året tillhöra alla?

Kommentarer
Postat av: Josefin

Äh, en riktig kvinna vet att ALLA dagar är hennes. Inte behöver jag någon som talar om det för mig. ;) Egentligen är väl alla sådana där officiella dagar bara till för kommersen?

2011-03-14 @ 11:25:10
URL: http://www.nifesoj.se
Postat av: Hedvig

Jag såg också det enormt mogna peniscentrerade hävdandet av sin egen rätt på fb.Tycker att vi missar lite poängen med Internationella kvinnodagen. Jag vill inte ha blommor, jag vill att vi tänker på situationer där det verkligen är kasst att vara kvinna. Trafficking, löner, våldtäkter som inte går till åtal mm mm mm.Men det tänker dom inte på de där jävla mansgrisarna.

2011-03-14 @ 13:44:42
URL: http://trolleboll.com
Postat av: Abbes pappa

Hej.Du var med och bjöd på en auktion på min blogg i februari. Hon som bjöd högst hoppade av och då är ditt bud det högsta. Nu undrar jag om du är intresserad av att köpa grejerna? Mejla mig på abbespappa@gmail.com så är du snäll. :)

2011-03-15 @ 15:53:54
URL: http://hejaabbe.com
Postat av: Josefin

Det är dock sorgligt att man ska behöva en särskild dag om året för att tänka på sådant. Precis som så många orättvisor förekommer det ju dagligen.Visst finns det gott om tävlingar för mig att tävla. Men det är ju Era jag vill tävla!!! :p De andra är roliga bihang! ;)

2011-03-15 @ 15:55:09
URL: http://www.nifesoj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0