En kort fundering med tillhörande fråga

Hello Kitty. Ett fenomen som ALLA barn som är flickor bär i klädform. Mössor framförallt men även strumpor, tröjor och ja, gud vet vad.

Ni som har barn. Barn som bär Hello Kitty. Är det för att barnen tjatar hål i öronen på er eller är det för att ni tycker det är fint? Själv vill jag skjuta Kitty. Inte så hon dör, men ett skott i foten i alla fall. Låta henne känna lite smärta. Lämna barnen ifred. Återskapa någon form av klädvariation!

 

Nej tack!


Kommentarer
Postat av: sanna

Jag har aldrig någonsin köpt något Hello Kitty till Stina och hoppas att jag aldrig kommer behöva göra det. Men den dagen hon ber om det själv så ska hon få det.Själv anser jag att jag vill bidra så lite som möjligt till den kopiösa könsuppdelningen bland barnkläder. Jag försöker att alltid tänka på att köpa varierat istället för, som många andra, rosa rosa rosa.. Variation, glada färger och viktigast av allt: bekväma kläder!

2010-12-03 @ 17:16:49
URL: http://blogthing.wordpress.com
Postat av: sanna

Men visst, det är så tråkigt med allt det monotona, precis samma för pojkar som bara får gå i blått och grått och svart hela tiden. Skittrist. Stina får ha alla färger, hoppas att hon kommer fortsätta gilla det. Är lite rädd för att hon ska vilja bli en rosa liten prinsessa.. Fast det är förstås hennes val.Jag tror dina elever tror de ska vara glada att ha dig som pedagog!

2010-12-03 @ 18:14:38
URL: http://blogthing.wordpress.com
Postat av: Sofia

Vi har inte köpt en enda pryl med hello kitty till Thea.. eller?? Kanske ett par tumvantar förra vintern men då var det mest för att de var de enda som funkade.. men minns inte riktigt?? Rosa var de iaf.. men nått på?? Borde vart kitty? Men hon går i alla färger den tösen. :)

2010-12-04 @ 00:16:17
URL: http://sofran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0