Ni må kalla mig bitter

Men är det någon av er som har drygt 4 km till jobbet och cyklar denna sträcka på bitvis värdelöst plogad väg? Som får känna cykeln glida iväg mot obestämt mål med jämna mellanrum och komma fram till jobbet eller hemmet beroende på färdriktining helt slut och färdig av allt parerande?

Nej, jag tänkte väl det!

Jag föredrar också snö framför slask. Jag kan också gå överallt i mina svarta skor. Men jag ÄR bitter över vägarnas framkomlighet för cykelanvändare. Så det så.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag har 4km till jobbet men väljer att ta stadsbussen i stället. :) Blir så himla tidigt för Thea på dagis om jag ska parera mig till jobbet. Men kan hålla med om att de plogar förbannat dåligt för gångare/cyklister. Förra vintern pajade jag däcket på cykeln flera gånger med för att de valde att grusa med sylvasst grus. Inte så vidare cleaver de heller. Hoppas att de blir bättre väglag för dig snart! Sen är gore tex andasmaterial med hål i så det är inte så konstigt att de läcker in. Kör på läder! :)

2010-11-11 @ 21:09:56
URL: http://sofran.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Jag förstår dig! Jag har bara 5 minuters cykling till jobbet men bara det var drygt.. Slask och slir och spår och sen lite is på det.. :(

2010-11-12 @ 07:59:09
URL: http://trolleboll.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0